Nieuw Auto Reset Plate Rack

Naast traditionele diciplines wilden we komende seizoen wat meer aan action shooting gaan doen.

Sinds oktober 2013 geldt er een nieuwe circulaire welke beginnend schutters verplicht in het eerste jaar met een klein kaliber wapen te beginnen, of een hagel geweer in geval van kleiduiven disciplines.

Wedstrijdcommissie heeft daarom besloten om een klein kaliber autoreset plate rack aan te schaffen om ook de beginnende, dynamisch georiƫnteerde schutters tegemoet te komen.

Dit soort apparaten zijn in Europa vrijwel niet te vinden dus hebben we een plate rack vanuit de VS laten komen. Het was wel een dure grap ivm de hoge verzendkosten maar de fun factor zal dit zeker goed maken.

De wedstrijdcommissie zal aan het begin van seizoen 2015 wedstrijden gaan plannen onder de noemer 'mini plate' waarbij we het plate rack gaan inzetten so stay tuned!